HULPLIJN

Stichting Stop Bewust is er om rokers die willen stoppen te informeren en adviseren.

Stichting Stop Bewust is er om rokers die willen stoppen te informeren en adviseren. Bij ons kan je onder andere terecht voor informatie over de verschillende hulpmiddelenstopmethodes en vergoedingen via de zorgverzekeraar. Ook bij andere vragen over stoppen met roken kun je bij ons terecht.  Via onze stoppen met roken hulplijn hebben wij al vele stoppers kunnen helpen bij het stoppen met roken.

We begrijpen dat het moeilijk kan zijn om te beginnen met jouw stoppoging. Want wat is de beste manier om te stoppen met roken? En welke stopwijze past bij jou? Onze gespecialiseerde stopadviseurs helpen jou graag bij een verantwoorde keuze.

Het doel van de advisering door Stichting Stop Bewust is om rokers te helpen een goed overwogen keuze te laten maken. Wij helpen je een manier te vinden waar jij je prettig bij voelt. Door het geven van informatie, motivatie en advies helpen we jou op weg bij jouw stoppoging.

Voor passend advies kun je bellen met de stoppen met roken hulplijn van Stichting Stop Bewust: 088-5006600. We zijn op de volgende dagen bereikbaar:

Maandag      10:00 tot 17:00
Dinsdag        10:00 tot 17:00
Woensdag    10:00 tot 17:00
Donderdag   10:00 tot 17:00

Je kan ook een terugbelverzoek indienen. Onze telefonische stopadviseurs zullen dan contact met je opnemen.

https://stichtingstopbewust.nl/wp-content/themes/stichting-stop-bewust