VERGOEDING STOPPEN MET ROKEN 2022

Super, je wil gaan stoppen met roken! Je bent gemotiveerd, hebt een stopplan, een hulpmiddel en je bent voorbereid. Maar hoe zit het met de vergoeding via de zorgverzekeraar?

Super, je wil gaan stoppen met roken! Je bent gemotiveerd, hebt een stopplan, een hulpmiddel en je bent voorbereid. Maar hoe zit het met de vergoeding via de zorgverzekeraar?

De stoppen met roken vergoeding van 2022 is nog steeds beschikbaar. Onze stopadviseurs helpen je graag met al jouw vragen over vergoedingen via de zorgverzekeraar. Daarnaast kunnen we je informeren en adviseren over de mogelijke hulpmiddelen. Samen kijken we naar jouw beste stoppen met roken aanpak. Ook kunnen we je helpen met het opstellen van een persoonlijk stopplan.

In een kosteloos informatiegesprek kan jij jouw situatie bespreken en advies krijgen over je mogelijkheden voor hulp. Je krijgt antwoord op al je vergoedingsvragen! Meld je aan voor een vrijblijvend en kosteloos telefonisch stopadvies. De stopadviseur belt je binnen drie werkdagen.

 

Meer info over hulp en vergoeding
https://stichtingstopbewust.nl/wp-content/themes/stichting-stop-bewust