STOPPEN MET ROKEN VERGOEDING

Super, je wil gaan stoppen met roken! Je bent gemotiveerd, hebt een stopplan, een hulpmiddel en je bent voorbereid. Maar hoe zit het met de vergoeding via de zorgverzekeraar? We leggen het aan je uit in onze animatie!

Super, je wil gaan stoppen met roken! Je bent gemotiveerd, hebt een stopplan, een hulpmiddel en je bent voorbereid. Maar hoe zit het met de vergoeding via de zorgverzekeraar? We leggen het aan je uit in onze animatie!

INFO EN STOPADVIES

Onze stopadviseurs helpen je graag met al jouw vragen over de stoppen met roken vergoeding via de zorgverzekeraar. Daarnaast kunnen we je informeren en adviseren over de mogelijke hulpmiddelen. Samen kijken we naar jouw beste stoppen-met-rokenaanpak. Ook kunnen we je helpen met het opstellen van een persoonlijk stopplan.

VRAGEN OVER VERGOEDING? WE HELPEN JE MET DE ANTWOORDEN!

In een kosteloos informatiegesprek kan jij jouw situatie bespreken en advies krijgen over je mogelijkheden voor hulp. Je krijgt antwoord op al je vergoedingsvragen! Meld je aan voor een vrijblijvend en kosteloos telefonisch stopadvies. De stopadviseur belt je binnen drie werkdagen.

Neem contact op
https://stichtingstopbewust.nl/wp-content/themes/stichting-stop-bewust