De vernieuwde Stopwijzer

Blog icon

Afgelopen jaar introduceerde Stichting Stop Bewust de gloednieuwe Stopwijzer. De ultieme voorbereiding als het gaat om stoppen met roken. De vernieuwde versie van de Stopwijzer is inmiddels bijna af. In deze blog een eerste blik op welke mogelijkheden die de Stopwijzer biedt.

De Stopwijzer

Stoppen met roken is een afweging. Veel rokers vragen zich af: wil ik wel stoppen en ben ik er ook daadwerkelijk klaar voor? Precies voor die mensen bestaat de Stopwijzer. Deze startersgids voor stoppers staat in het teken van begrijpen, beslissen en voorbereiden.

De verschillende fases

Het onderdeel begrijpen gaat dieper in op de redenen waarom mensen roken. Tijdens het onderdeel beslissen kun je een afweging maken als het gaat om de voor- en nadelen van stoppen met roken. De voorbereidingsfase geeft overzicht van de verschillende manieren waarop je kan stoppen. Na het doorlopen van de Stopwijzer weet jij of je klaar bent om te stoppen met roken. Je kunt nu gratis via de onderstaande link beginnen aan de Stopwijzer.

DE STOPWIJZER

Wat biedt de Stopwijzer?

Na het succes van de Stopwijzer is Stichting Stop Bewust verder gaan werken om de startergids te verbeteren. De nieuwste versie van de Stopwijzer geeft jou de kans je te laten informeren over alle mogelijkheden als het gaat om stoppen met roken. Ook kan je quizvragen maken en medailles halen als je bepaalde hoofdstukken afsluit. Wanneer je alle hoofdstukken afsluit ben jij klaar om te gaan stoppen met roken en is de kans van slagen ook aanzienlijk groter.

Ik wil graag stoppen

Heb jij je al goed voorbereid op het stoppen, maar heb je toch nog enkele vragen? Onze stopadviseurs helpen je verder. Zij zijn gespecialiseerd in stoppen met roken en houden rekening met jouw persoonlijke situatie. Wanneer je geïnformeerd aan het stoppen begint heb je een veel hogere kans van slagen. Stoppen leidt dan niet tot frustratie, maar tot voldoening!

GESPREK MET STOPADVISEUR

https://stichtingstopbewust.nl/wp-content/themes/stichting-stop-bewust